Trucking Service

ITS Danmark A/S har specialiseret os daglig dør til dør service mellem vores terminaler i Danmark og Stavanger området af express og stykgods med levering på 24 eller 48 timer. Vi kører ugentlige afgange afgange mellem Danmark og Aberdeen med chauffør ledsaget biler. Vi tilbyder også vore kunder at kører special transporter med vore lastbil rundt i hele Europa – vi kører overalt i Skandinavien og Europa.

Vi råder over et bredt sortiment af gardintrailere, jumbotrailere, standart åbne, udtrækstrailere og nedbygget trailere alle udstyret med container låse. Det betyder at vi ud over normalt palle gods laster alle typer gods fx langgods, rør, store maskiner, containere, overbredde gods, tungt gods, overhøjde gods hvor vi ud over transporten står for at søge special tilladelser og følgebiler når det er nødvendigt.

Vores trucking afdeling har strategisk partnere og terminaler i de områder vi opererer i og sikrer vore kunder profesionelle danske chauffører på alle vore biler som alle taler skandinavisk, tysk og engelsk. Vore biler og chauffører er ADR uddannet til at kunne køre med farligt gods, og alle chauffører er vant til at arbejde med toldpligtige forsendelser og kender til export og import procedurer. Alle vore biler er udstyrret med proffesionelt surrings og markeringsudstyr og er alle udstyret med satellit overvågning som sikrer hurtig overblik og information til vore kunder.

ITS tilbyder trucking med special kørsel, fast rute kørsel og adhoc transporter med lastbil- vi har specialiseret os i:

  • Daglig afgang mellem Danmark og Stavanger med 24 og 48 timers service
  • Ugentlige afgange Danmark – Aberdeen – Danmark
  • Transport i lukkede gardintrailere, eller åbne og på udtræks trailere.
  • Alle biler har ADR udstyr og satellit overvågning.
  • Alt i surrings og afmærknings udstyr til special transporter
  • Special transporter med overbredde, overhøjde og følgebiler
  • Vi handler og omlaster gods og containere op til 12 tons per enhed
  • Kvalitets uddannede Skandinaviske chauffører